Fler bra dagar!

Fler bra dagar!

Det är så otroligt skönt att kunna tänka på annat än en enda sak! Även om tankarna fortfarande kretsar kring den stoppade katastrofen, så har de tankarna nu kunnat blandas upp med lite andra ämnen. Det var länge sedan det var så…

Idag har vi dessutom fått härliga besked! Personen det gäller riskerar inte längre att få sparken utan får en ny chans, men får byta tjänsteställe för att komma bort och få en nystart. Härligt med chefer som vågar ge folk en andra chans utan att döma.

Vädret växlar lite här på Öland. Igår var det helt fantastiskt med sol och varmt. Jag satt ute och läste större delen av dagen och bara mådde gott. Idag var det fint på förmiddagen så vi åkte iväg och plockade jordgubbar igen. Medan vi åt lunch öppnade sej himlen, men sen var det fint ett par timmar igen. Precis lagom länge för att Senior skulle hinna sälja de 21 liter som han hade med sej. När vi packade ihop och åkte hem, öppnade sej himlen igen. Men nu skiner solen  🙂

Så på bara några dagar har sonen dragit ihop nästan 700 kr! Man kanske skulle sitta där själv? Å andra sidan är jordgubbarna snart slut. På lördag stänger nog självplocken, men det finns gott om blåbär i skogen… kanske skulle testa den affärsidén. Ungarna gjorde grova pengar för några år sedan på att plocka och sälja blåbär.

Hur som helst så mår vi faktiskt helt ok nu. Det verkar som vi faktiskt kan ropa HEJ på riktigt den här gången. Så vi får ändå nästan 3 veckors vila om detta håller i sej och kan se fram emot en spännande höst. Vi kanske kan återgå till normalläge och det är ett läge som jag tycker väldigt mycket om. Jag gillar när det inte händer något alls i mitt liv, inga fler överraskningar tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.