Nytt fokus!

Nytt fokus!

Eftersom problemen verkar vara uppklarade nu, så kanske vi kan återgå till att fokusera lite på semestern och vår vikt igen. Tankarna har ju lixom varit upptagna med annat och då har allt annat fått vänta, men nu ser det ut som att vi kan göra ett nytt försök med vikten… igen…

Förfallet har iofs inte varit totalt under de här senaste 6-7 veckorna. Sedan vi kom hit har vi gått två promenader om dagen och ätit hyfsat bra (svårt att göra annat när det bara finns sallad hemma). Så vågen visade faktiskt 1 helt hekto ner för mej igår, trots allt! Inte mycket men hellre det än 1 hekto upp lixom  🙂

Planen var att ta bort 1,5 kg minst under semestern, vi får väl se hur det går med den saken. Nu finns det iaf en möjlighet. När problemen hopar sej så blir kroppen stressad och viktuppgången är ett faktum, iaf för mej. Många går ner i vikt av stress, inte jag! Tyvärr. Men nu är allt lugnare och då är det bara att fortsätta som vi planerat, så ska de säkert vara ett större minus på måndag.

Promenaden igår kväll var nästan magisk. Ljuset var helt otroligt och det gav många fina fototillfällen. Fotomodellen är det finaste vi har; Baileys!

Så nu är det dax för frukost; en knäckemacka med ägg och en kopp te. Sen ska vi ut på dagens första promenad. Efter det får vi se… vi gör vad vi vill – vi har ju semester!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *