Bra start på dagen

Bra start på dagen

Det första jag gör varje måndagmorgon är att gå på toa och sen väga mej. Idag visade vågen minus 0,5 kg sedan förra måndagen. Årsbästa igen! Ett hekto från min nästa belöning och 2,1 kilo från första delmålet, då är jag normalviktig. Det borde jag vara senast nyår. Så jag har alltså gått ner 5,1 kg sedan jag satt igång igen den 21/3. Inte går det fort inte, men det är sån jag är…

Strax efter 9 trillar Junior ner för trappen, han har höstlov och sovmorgon. Men bara idag… För imorrn ska han jobba sitt första pass på en av våra Ica-butiker här i närheten! Telefonen ringde och väckte honom med det trevliga beskedet. Så nu har alla ungarna extrajobb! Va skönt!

Å lilla pappa har överlevt natten tillsammans med Farmor i nya lägenheten. Han kommer att sova hos henne de första nätterna så att hon inte ska vakna och inte veta var hon är och hjälpa henne lite innan hemtjänsten kommit igång ordentligt. Imorrn ska Martin och jag åka och fika hos henne innan jobbet. Kanske kommer de hit idag och äter lunch.

Senior och mormor är på väg till Öland, så vi får ta hand om pappa och Farmor  🙂

Dagen har alltså börjat kanonbra! Solen skiner, jag har gått ner i vikt, Junior har fått jobb och allt har gått bra med Farmor. Kan knappast bli bättre! Dessutom vann jag 600 spänn på bingo igår  😀

… osså slipper jag få sms från sj varje sekundstackars man...

Ha det bäst everyhopa!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *