Bra start på Scandic Hotel arlanda

Bra start på Scandic Hotel arlanda

Det har varit lite tyst här i några dagar. Anledningen är att vi varit på jobb i Spanien och haft fullt upp!

I fredags åkte vi till Scandic Hotel Arlanda för att ha nära till flyget dagen efter. Vi gör så för att få en lite lugnare start på resan och ha närmare till flyget. Vi brukar köpa några vouchers på övernattningar, som Scandic haft erbjudanden på under Black Friday i några år. Så en övernattning har kostat runt 6-700 kr för oss två. Himla bra just när man ska resa iväg.

Scandic vid Arlanda ligger i Arlanda Stad och är ganska nytt, från 2016 tror jag. Med SL-buss tar det kanske en kvart från Märsta station, då får man gå en liten bit. Flygbussen stannar sedan direkt utanför hotellet och tar ca 5-10 minuter till terminal 5. Den måste numera bokas, det gör man enkelt via bekräftelsemailet för bokningen.

Hotellet är jättefint! Det är smarta lösningar och otroligt trevlig personal. Det enda negativa är att lyset på toaletten är automatiskt och jag går upp på nätterna. Då vill jag gärna ha släckt för att inte vakna mer än nödvändigt. Här har man inget val, kanske klimatsmart – men jag gillar det inte!

Rummet var lagom stor, sängen skön och vi sov kanongott! Något av det bästa som finns är väl hotellfrukost? Här är frukosten generös, fint upplagd och allt är jättegott! Titta bara på äggen! Hur söta är de inte. Så himla bra start på dagen🙂

För en gång skull hade vi gott om tid och satt länge och åt. Vi visste att vi inte skulle äta ordentligt igen förrän sent på kvällen, så vi åt en rejäl frukost för säkerhets skull. Men vi köpte med oss mackor också såklart. Vi tycker att detta är en bra start på varje resa. Det blir lixom lite lugnare. Så vi gör samma sak om ett par veckor, men ett annat hotell. Hur brukar ni starta er resa?

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

2 svar på ”Bra start på Scandic Hotel arlanda

  1. Vi bor ju rätt nära landvetter och tar oftast taxi. Vi har ett jättebra taxibolag här och blir marginellt dyrare än att åka kollektivt Då blir vi hämtade utanför dörren och lämnade på landvetter. Det har vi kört med ett par gånger nu ifall vi inte är många och parkerar på landvetter.

  2. Håller verkligen med, hotellfrukost är så himla gott! Och äggen var ju så söta ju 😍Hoppas ni hade en mysig resa. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *