Bröllopsresan är bokad!!!

Bröllopsresan är bokad!!!

I fredags fick vi besked från PRV att ett av namnet vi ansökt om är tänkt att beviljas så länge ingen säger något emot det under tiden för kungörelse. Runt 1/4 tas beslutet, men beskedet från PRV är ju att namnet kommer att beviljas. Därför tycker vi att det måste vara ok att boka bröllopsresan nu!

Så alldeles nyss loggade vi in på ving.se, tryckte på knappen boka och bekräfta och betalade in handpenningen. Det värsta som kan hända är att någon sätter sej emot namnbytet och då får vi köpa nya flygbiljetter. Men då ska den personen har ett tillräckligt gott skäl för protesten och dessutom våga stå för det. Så varför skulle nån?

Om 154 dagar flyger vi alltså ganska nygifta till Barcelona och dagen efter kliver vi på Brilliance of the Seas för en 12 dagar lång kryssning i Medelhavet. Vi kommer att ha hytt med balkong, för att lyxa till det lite extra. Stoppen är Villefranche, Franska Rivieran – Livorno, Italien – Rom, Italien – Salerno, Italien – Venedig, Italien – Ravenna, Italien – Kotor, Montenegro och tillbaka till Barcelona. I Venedig är vi hela två dagar, så det blir riktigt romantiskt  🙂

Äntligen börjar säcken knytas ihop. Vi kan inte beställa några papper för hindersprövning och sånt förrän namnet är helt klart. Å vi har inte bokat plats för vigseln än… men datum är spikat och fotografen är iaf med på tåget. Vigselförrättaren är inte heller helt klar, den vi ville ha drar till Las Vegas… men en annan kompis väntar på sin vigselförrättarlicens, så vi får väl hoppas att han blir godkänd. I bästa fall blir vigseln på en av Strömmas båtar som går till Drottningholm, med lunch efter. Lagom komplicerat. Då ska bara närmaste familjen vara med, så det ska vara litet och familjärt.

Om ungefär ett halvår smäller det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *