En rejäl mancold!

En rejäl mancold!

Nog för att jag känt det komma smygande, men jag har vägrat ge efter. I morse hade jag inget val, jag vaknade med en rejäl mancold innehållande både kilovis med snor, tjock, ond hals och total orkeslöshet. Jag orkade resa mej från sängen, gå på toa och dra på mej min onepiece… sen orkade jag inget mer. Så idag tillbringas all tid i soffan, men en ständigt full tekopp, lakritshonung och läkerol.

Jag blir inte sjuk, så är det bara. Och blir jag sjuk så tuffar jag ändå på. Att jag blir totalt knockad är väldigt sällsynt tack och lov. Förr var det omöjligt. Då var jag ju ensam med barnen och var helt enkelt tvungen att skjuta undan mitt eget mående annars fungerade ingenting. Att ligga sjuk var helt enkelt inte ett alternativ. När Martin kom in i mitt liv för 8 år sedan började vår relation med att jag blev jättesjuk och han tryckte ner mej i sängen och tog över allt. Det kanske var då han fick mitt hjärta, jag hade ingen motståndskraft alls  🙂

Just idag orkar jag inte särskilt mycket, så jag tänkte planera kommande två veckomenyer och fixa naglarna. Var på pressdag i torsdag och fick med mej nya nagellack från Lumene hem som jag ska testa. Har inte bestämt vilken färg jag ska börja med. Förslag?

Så hoppas jag att detta bara är en intensiv 24-timmarförkylning som är över imorrn. Nu har jag iofs två ganska lugna veckor framför mej och har tid att ta igen mej lite. Ett bra tillfälle att testa lite nya juicer, snacks och godis som jag fått hemskickat. Bilder kommer på instagram och recensioner på Du i Fokus. Håll koll om ni är nyfikna  🙂

 Nu måste jag snyta mej och fylla på te. Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *