Då var det dax igen…

Då var det dax igen…

Idag skulle Vännen få sin första del på sin födelsedagspresent. Han fick veta det häromdagen… en tur i slalombacken. Han har aldrig åkt slalom förr och idag skulle han få prova med killarna som lärare  🙂
 
Som han såg fram emot det.. åsså började gårdagen med att Senior var sänkt, gick å la sej på eftermiddagen. På kvällen hade han feber och la sej tidigt. Sen började jag… hosta och hosta och hosta. Så det var bara att ställa in skidåkningen idag. Natten var lite jobbig, Senior fick medicin kl 3 och 6. Får kanske ta det på söndag istället, dagen efter Vännens födelsedag.
 
Andra delen av presenten fick han på julafton. Ett presentkort på massage som han ska få på sin födelsedag, innan vi släpper loss hans firande. Han har aldrig fått massage heller… det är mycket han inte varit med om innan han träffade oss. Man testar inte så mycket när man väger 160 kg, man vill inte ta risken att trilla och inte kunna ta sej upp själv, eller inte få plats i en stol eller vad det nu kan vara.
 
Så idag ska vi hosta ikapp här hemma och istället göra en del skolarbete. Vännen åker och jobbar efter lunch, då kanske jag sätter igång med Idun. Freja blev klar igår, den var helt ok. Ska nog dra ett varv med dammsugaren också. Blir nog bra med den saken.
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.