Sista lediga dagen

Sista lediga dagen

Imorrn är Vännens långa ledighet slut, jag har ytterligare en dag kvar. Då har vi varit lediga i drygt två veckor och vi skulle få såååå mycket gjort. Det bidde bara en tumme… kan man kanske säga…
 
MEN jag har iaf kunnat slappna av så pass mycket att jag kunnat börja läsa böcker igen. Det var ett tag sen. I somras läste jag en del, men jag har varit alldeles för stressad under hösten och då kan jag inte läsa. Jag läser men kommer inte ihåg vad jag läst och förstår inte handlingen, då är det lika bra att låta bli.
 
Men nu har jag plöjt Åsa Jinders bok ”Vill Du ha barn med mej”. Jag fick den i julklapp av Vännen och den var så lättläst att den inte var jobbig att sätta tänderna i. Mycket bra! Jag gillade den, men det är en bok som ger flöjdfrågor och nu vill jag ha fortsättningen. Jag vill veta vad som hände Nora och Joakim. Så nu Åsa; det är bara att skriva nummer två!
 
Nu har jag börjat läsa Freja av Johanna Hildebrant. Har haft böckerna hemma länge, men inte kommit igång. Nu ska det bli av. Jag läser vanligtvis en bok en gång, sen säljer jag eller ger bort den. Åsas bok behåller jag förståss och Freja vill Vännen läsa. Så jag lyckades inte bli av med någon bok den här gången, men det kommer nog. Det känns som jag kommer kunna läsa lite böcker nu, jag känner mej avslappnad och ser ljust på våren.
 
Vad läser ni just nu?
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *