Dagen vi sett fram emot!

Dagen vi sett fram emot!

Den här dagen har vi väntat på! Idag kommer nämligen mitt äldsta extrabarn hit och henne har vi inte träffat på tre år!!! Stora M har nämligen bott i Skåne tills nu, i augusti flyttade hon till Uppsala. Så nu kan jag träffa henne mer än hennes föräldrar, om jag vill  😉
 
Hon kommer hit vid 12.30, då går jag och Baileys och möter henne. Vi får äta lunch i lugn och ro innan vi hämtar killarna kl 14.00. Då lämnar vi hunden hos mina föräldrar och drar till mässan. Hus & Hem håller på just nu och den gillar vi.
 
Killarna kunde knappt gå till skolan idag. De visste ju att helgen blir hur kul som helst och att de ska få rå om Stora M heeeeela dagarna. Vi ska laga god mat och bara proppa i henne, student som hon är…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.