Kollega i blåsväder

Kollega i blåsväder

Det är aldrig roligt när någon man känner råkar illa ut eller hamnar i kniviga situationer. Om denna någon dessutom är en offentlig person blir det ju inte precis bättre…
 
Vi har ju en minister som just nu ligger lite risigt till och som väl är en av sveriges mest omtalade personer just nu. Denna minister är min kollega och vän, som person respekterar jag honom högt. Han är dessutom en av de klokare och trevligare personer jag mött i mitt politiska liv och har alltid ställt upp och svarat på alla mina dumma frågor. Jag har haft väldigt många frågor och han har alltid tålmodigt funnits där för mej och förklarat allt.
 
Att se honom i den här situationen är inte roligt alls. Jag ger honom allt mitt stöd, det hoppas jag att han vet och känner.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.