Det är så skönt!!!

Det är så skönt!!!

Vi har varit ute precis hela dagen. Vi började med frukost ute, tom barnen satt där med oss. De som annars brukar sitta framför tv´n och äta.
 
Vännen och jag gick och handlade, vi skulle ha sill och potatis till lunch och var tvugna att komplettera med sill. Under tiden var Senior ute och gick med Baileys.
 
När vi kom hem lyckades jag få av Junior hans svarta långbyxor och långärmade tröja. Svart var han ändå, men nu hade han faktiskt långa shorts och var utan tröja. Han skulle nämligen hjälpa Vännen med staketet, då passar det inte ha tjocka byxor och tröja på sej.
 
Medan de fixade staketet, fixade jag lunch och passade på att läsa lite i solen också. Senior höll på med engelska. det var en mycket mysko känsla att jag kunde sitta i solstolen och läsa, medan någon gjorde nytta i min trädgård. Denna Någon brukar ju vara jag!!! GÖTT!!!
 
Sen blev det sill och potatis, som förståss åts ute men i skuggan. När vi var färdiga med trädgårdsarbetet kunde vi ala lägga oss och småslöa i solen. Vi har det så jäkla bra!!!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.