Håll i hatten – det blåååååser!!!

Håll i hatten – det blåååååser!!!

Här blåser det så fönstren skallrar och flaggorna står rakt ut från flaggstängerna. Jag håller mej nog inne mest idag…
 
Vännen ska åka hem till sitt idag och koppla ur sin dator. Den ska få flytta hit och ersätta min gamla burk som dog i förra veckan. Skönt med en riktigt dator och slippa den här lilla fjösiga som knappt går att skriva på. Jag tycker det är jättebra att laptop finns, men tangentborden är bara så värdelösa!
 
Jag själv ska bra ta det lugnt medan jag är ensam. Ett varmt bad blir bra, kanske med en hårfärgning… vi får se. Sen en promenad med Baileys, han måste få upp aptiten. Han har inte ätit nåt på flera dygn och i morse spydde han galla. Han brukar göra det när han har svultit sej. Så det får bli motion och sen kokt ris. Då brukar han äta lite iaf. Jag har en anorexihund…
 
Sen är det jobb i eftermiddag, bara en måndag till… sen jobbar Vännen och jag tillsammans även måndagar! Då är vi tillsammans ännu mera  😉
 
Ha en bra vecka allihopa!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *