Det där med krav på barn

Det där med krav på barn

Nu har Åsa J läxat upp mej ordentligt!  😉  Åsa tycker jag har för små krav på barnen… många som tycker jag har för stora… hmmm, tål att tänkas på. Men i vårt hem har vi inte så mycket att göra faktiskt, det är ganska lättskött om man bara hjälps åt.
 
Vi kanske kör diskmaskinen 3 ggr per vecka och tvättmaskinen lika ofta, då blir det varannan gång om vi delar upp det och det gör vi. Dammsugaren körs 3-4 ggr per vecka och det är ju samma sak där, det blir ungefär en gång i veckan för oss alla.
 
Däremot är det lite skillnad på maten. Jag lagar mat 5 dagar i veckan och barnen varsinn dag, men det är mest för att jag vill att ungarna äter ordentligt lagad mat innan de ska träna. Annars hade de levt på matlådor eller lax de andra dagarna… 
 
Så mina grabbar är nog ganska jämställda ändå, med tanke på hur mycket/lite det här hemmet faktiskt tar i tidsåtgång. Däremot tvättar jag ALDRIG bilen, det gör morfar och barnen! Å snöskottningen sköter oftast Senior eller min snöslunga. 
 
Så Åsa, jag ska fundera på det du säger och jag tror att jag uppfyller dina krav  😉
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *