Det går ju inte så bra…

Det går ju inte så bra…

För två veckor sedan lovade jag mej själv att ta tag i hälsan igen… och göra en extra ansträngning under oktober. Å vad blev det av det då?

Ja, det började med champagne till lunch direkt på tisdagen, sen var det bakfestival på onsdagen och lakritsbuffé på söndagen… bra start va? Å självklart gick jag upp 2 hekto efter den veckan, men det kunde ha varit mycket värre…

Veckan efter (förra veckan) var det också champagne på tisdagen, men inte till lunch utan till middag. Veckan var sedan ganska lugn och det var inte förrän på fredagen som det trasslade till sej med tingsrätt, akuten och Dogges boksläpp. Men helgen blev bra och vågen tog bort de där 2 hektona igen.

Och igår var jag faktiskt ute och sprang! Jag känner verkligen att jag måste komma igång i kroppen igen. Å det gick tvärdåligt!!! Kroppen var tung, jag höll nästan på att dö av bara 2,5 kilometer, inte kul nånstans. Men jag gjorde det! Jag måste lära mej att vara stolt över att jag faktiskt ger mej ut istället för att vara besviken över att det inte gick så bra.

På eftermiddagen pratade jag med Martin. Jag har saknat en träningskompis och nu när vi bägge är lediga på dagarna så skulle vi ju kunna träna tillsammans. Men jag vet att han inte är det minsta sugen på att springa… samtidigt så vill han också ner i vikt och komma i form igen. Ett himla bra tillfälle alltså. Och han sa OK!!! Han gör verkligen allt för mej  🙂

Så nu ska han bara köpa ett par ordentliga skor och sen ska vi börja köra efter Röhnisch running school. 10 veckors träningsprogram med både löpning och intervallträning för par. Som jag längtat efter att få köra igång och saknat någon att göra det med. Men plötsligt händer det!!!

Så det kanske blir ett aktivt oktober trots allt? Jag vill bara ner ett par kilo till att börja med. Martin har lite mer att jobba på. Men framför allt så vill jag bli smidigt i kroppen igen och få lite muskler. Så nu är planen att komma igång med löpningen, äter bra gör vi redan förutom när det är pressvisningar eller annat skoj (två dagar den här veckan) och sen vill jag börja med yoga också. Jag jobbar med magen, rygg- och bålstyrka hemma i vardagsrummet och inbillar mej att det gör en massa nytta. Å nä… jag har inte stämt av detta med min läkare. Men nu har det gått nästan två månader sedan operationen och jag mår bra!

Vi får helt enkelt se vad som har hänt när oktober är slut… men något mindre ska jag väl vara. I alla fall i bättre form. Hoppas jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *