Det löser sej så sakterliga…

Det löser sej så sakterliga…

Jag tycker det mesta är ganska segt just nu, men lite får jag iaf gjort även om det går långsamt…

Vår dammsugare fungerar inget vidare, så jag har jagat en ny och jag visste precis vad jag ville ha. Hittade en på blocket i Upplands Bro, nästan vid världens ände alltså! Men det löste pappa  🙂 Han tog med sej Senior i söndags, så blev det att övningsköra hela vägen dit medan vi andra satt på simtävligar. Så nu är jag alltså lycklig ägare av en ny dammsugare, som jag vet ska fungera länge!

Efter en del ringade och kollande har även spisfrågan löst sej. Idag stoppade försäkringsbolaget in mer pengar än vi kunde drömma om! Och inte köper jag en NY spis inte, nänä… det finns så många galningar som säljer nästan nya grejer begagnat så det får bli några stunder med blocket igen. Till helgen ska vi nog kunna åka och köpa en och då finns det även pengar över till en ny köksfläkt eftersom den också är sönder  🙁    Men fläkten får vi nog köpa i butik, det finns nämligen knappast några begagnade.

Jag har även ringt en annan vårdcentral, där en av våra bekanta jobbar som läkare. Så nu ska han kolla upp HELA mej. Jag får vänta till den 28/2, men det gör inget. Jag vet att det kommer bli ordentligt gjort och då kan jag vänta.

Så lite har jag lyckats fixa, det blir lite i taget och så får man hoppas att det inte dräller in fler bekymmer under tiden. Men just nu är det ganska lugnt… peppar peppar  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *