Så fyller man år, i år igen…

Så fyller man år, i år igen…

41! Jupp, så gammal är jag nu. Klockan 15.49 föddes denna ljuvliga varelse  🙂 Iaf om man tror Martins ord om mej… och det väljer jag att göra idag!

Det är konstigt det där med ålder. Jag är 41, men känner mej oftast som 25. Å andra sidan så vet jag ju inte hur man SKA känna sej vid 41 eller vad det egentligen är för skillnad på 25 och 41 mer än siffror. Jag är väl lite mer livserfaren nu, men jag vet inte om jag ens med bästa vilja kan kalla mej vuxen än. En vuxen mäniska är ju klok och behärskad, det vet jag inte om man kan kalla mej  😉

Å andra sidan så vet jag ju att jag varit igenom en hel del och faktiskt vet ganska mycket om ganska mycket. Att jag kan lösa situationer och klara allt! Å det kanske är det som innebär att bli vuxen, att bli lite mer säker i sej själv och sina beslut.

Jag har absolut inga problem med att bli äldre. Jag skulle gärna hoppa 20 år fram i tiden och bli pensionär  🙂 Tänk att få månadslön och bara göra det man vill! Härligt! Resa, ta hand om barnbarnen, mysa i trädgården… ska bli gött att komma dit. Men först ska jag fylla både 42, 47, 54 och en massa annat. SEN kan jag gå i pension och bli gammal på riktigt. Då kanske jag tom känner mej vuxen?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *