Det sa bara schwisch!!!!!

Det sa bara schwisch!!!!!

Helgen lixom bara försvann!
 
I fredags kom alltså extraungarna hit. Vi hade sååå mysigt, åt gott och kollade på tv. PRATADE! En perfekt fredagkväll. På lördagen följde alla med Junior till simtävlingarna, där han tog brons i 1500 fritt. Han som haft panik för att simma det blev alltså överbevisad – han är långdistansare vare sej han vill eller ej  🙂
 
Tjejerna åkte till sitt och vi andra hade en nästan lika mysig lördagkväll. Efter tävlingar brukar vi köpa färdigmat från favvopizzerian. Senior tar pizza, vi andra tar sallad. Varsin godispåse blev det faktiskt också. Robinson på tv och sen ganska tidigt i säng, vi var trötta!
 
Igår hade vi en fixardag. Vännen och Senior satt ihop sina cyklar. Junior och jag städade i trädgården. På eftermiddagen tvättade Senior och Junior bilarna och spolade av uppfarten från mossa och skräp. Vi bjöd mormor och morfar på lunch, mot att de kom hit med min motionscykel som de lånat och att de tog med sej cykeln hem som Vännen lånat av dem.
 
När jag la mej igår var jag väldigt nöjd med helgen. Vi har städat av ordentligt. Alla är sams och mår bra. Vi har fått massor gjort och alla har hjälpts åt. Nu är vi tillbaka i gamla takter igen – tack o lov!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.