Det saknas EN!

Det saknas EN!

Två av mina extraungar från Skåne är här, men det ska ju vara tre… Så det saknas en och den saknaden känns faktiskt.
 
Det var inget vidare att jobba idag, men allt går som bekant. Halsen är fortfarande som en rotborste och hostan går riktigt bra. Jag har övat ordentligt och kan det här nu.Tänkte faktiskt vara frisk imorrn, men det är ju min tanke och kroppen kanske inte tycker samma sak?
 
Även om man inte kan anklaga mej för att vara pigg, så tog Vännen och jag ner alla fyra ungarna till Grekiska Kolgrillen. Alla åt ordentligt och hade riktigt mysigt. Sen blev det en tur till godisaffären… så nu har alla utom JAG en godipåse att snaska ur. Jag blev supermätt och fick ont i magen av maten, så jag ska nog inte ha nåt godis.
 
Ungarna är ute med Baileys och sen sätter vi oss nog framför tv´n och myser. Måste ju rå om T och M nu när jag får, vet ju inte när vi ses igen.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *