Det tog hela jäkla dagen!

Det tog hela jäkla dagen!

Vi var uppe ganska tidigt, åt frukost och var färdiga att åka när Vännens pappa kom hit strax innan 9.30. Då hämtade vi släpvagnen, som sedan Vännen körde med bravur! Jag avstod idag…
 
Kyl och frys fick precis plats på vagnen, en centimeter till och vi hade fått åka två gånger. Nu fick vi med oss allt och var snart hemma med grejerna.
 
Då var det bara att plocka ur skåpen som redan stod där. Matvaror på hela köksbordet och bänkarna. Ut med de gamla grejerna; kylen till garageuppfarten och frysen till alltanen. Frysen kan vi ha som reserv tills den eventuellt kan sälja och kylen ska hämtas av SRV nästa vecka. Åsså in med de nya, Vännen och hans pappa bar och slet och till slut stod allt på plats.
 
Tyvärr är dörrarna felhängda så detta måste fixas innan vi kan sätta igång allt. Vännens pappa åkte hem till sitt och vi körde tillbaka släpvagnen och hämtade samtidigt hem mat. Vårt kök är ju belamrat med grejer, så vi får inte plats att laga något där. Det fick alltså bli hämtsallad – gott!
 
Klockan är nu nästan 15 och vi har fortfarande inte fått in grejerna i de nya skåpen. Vännen hänger om dörrarna och sen måste skåpen stå stilla en timma innan vi får sätta i kontakten. Under tiden ska jag nog lägga mej, jag är jättetrött. Det tar på krafterna att vara spänd och lätt irriterad/orolig ett dygn i sträck.
 
Killarna kom snart hem och vi har inte hunnit häften av allt vi skulle. Den här helgen skulle gå åt till städning, inte kylskåpsbyte! Jag klippte iofs klart häckarna strax innan 9 imorse, men inomhus ser det ut som fan… men men, 1,5 dag kvar…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *