Så har lördagen oxå gått…

Så har lördagen oxå gått…

I eftermiddags satte vi fart ordenligt! När jag sovit en stund och Vännen hängt om dörrarna på kylen och frysen, ja då… då fick vi saker gjorda ska jag säga!
 
Skåpen fylldes och jag satte namn på alla fryslådorna. Så nu vet vi precis vad som finns i vilken låda. Nu är det bara att äta upp allt som finns där också… Vi började med att äta upp lövbiffen till middag, en väldigt sen middag. Men men. Hade tänkt gå ut och äta, men vi ville fortsätta plocka här hemma.
 
Medan Vännen lagade middag städade jag ur förrådet under trappen. Där fanns både det ena och det andra… hittade bla en fotboll som Senior saknat. Slängde gamla kartonger och kunde till slut komma åt luckan till källaren och ställde ner lite grejer där. Det har aldrig varit så snyggt i det förrådet kan jag säga! Nu hittar man det man tänkt sej där  😉
 
Jag bytte armatur i en lampa medan Vännen byggde ihop två pallar. Jag började rensa i en massa högar i sovrummet medan Vännen lastade bilen full med skräp. Det blir tippen det första vi gör imorrn – skönt att få KASTA!
 
Så nu börjar jag faktiskt ”se ljuset”. Imorrn blir det en hel städdag, med víssa undantag för handling mm. Vi kommer inte hinna allt vi hade tänkt oss som barnlediga, men en hel del plus lite som vi inte hade tänkt oss. Så det ska nog kännas bra ändå.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *