Emergency! Hjälp!

Emergency! Hjälp!

Har en bekant som blivit soc.anmäld och för en gångs skull har soc tagit anmälan på allvar trots att den är anonym. Soc i Botkyrka är kända för att skita i det mesta, men inte den här gången. Tyvärr är det inte befogat den här gången, eftersom familjen är helt ok. Men soc har tydligen tagit som sin största uppgift att göra den här familjens liv till ett helvete!
 
Man hotar att omhänderta de två barnen i huset, som inte är särskilt små – de är 15 resp 19 år! Borde alltså själva kunna föra sin talan, men det lyssnar inte soc på. Nu hotas familjen dessutom av vräkning om de inte städar sitt hem innan nyår. Soc har beställt ett städteam och containrar, min vän får inte vara hemma på hela nästa vecka och måste dessutom betala 40 000 för städningen!
 
Behöver jag säga att jag idag ska utrusta mej med städprylar och skrubba livet ur mej hemma hos henne? Här ska göras kliniskt rent, det ska dofta rent och fräscht i hela huset och barnaögon ska glittra… Sen ska vi göra en JO-anmälan!
 
Ni kan snart läsa om detta i Aftonbladet, de var där inatt och fotade henne. Jag lämnar en länk här så fort jag vet den. Sen får ni gärna komma med uppmuntrande tillrop och städtips.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *