Sveriges hjärtligaste politiker är död

Sveriges hjärtligaste politiker är död

Alf T Samulesson är död. Han dog igår och är nu den femte i år av mina bekanta som går ur tiden. Alf var en mycket uppskattad politiker i Stockholm som hade hjärtat på rätt ställe.
 
Han var omtyckt av precis alla, även av sina motståndare. Han älskade idrott av alla de slag och var en otroligt underhållande man på alla fester. Jag hade förmånen att få privat bordsunderhållning vid flera olika tillställningar, han fick oss alltid att skratta högt.
 
Alf hade parkinsson och jag vet att han länge hoppades att det skulle komma nya mediciner som skulle ta honom ur denna plågsamma sjukdom. Tyvärr hann inte forskningen rädda honom och idag vet jag att många sörjer honom.
 
Idag går mina tankar till hans underbara familj, alla barnen och barnbarnen.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *