En avslutning till avklarad

En avslutning till avklarad

Så var även skyttet avklarat och färdigt för i år. Nåja… en träning kvar på onsdag, men sen är det lov även därifrån.
 
Senior gick hem med fem olika priser, bla årets hjälpsammaste skytt. Ett pris som han suktat efter i flera år och nu äntligen fick bära hem tillsammans med två andra skyttar. En pokal, ca 30 cm hög, som åkte direkt upp på prishyllan när vi kom hem. Han fick även två medaljer och några andra utmärkelser. Väldigt nöjd var han.
 
Även jag fick pris! Det hade jag definitivt inte räknat med. Jag fick en jättefin glasskål för min insats med lotterna. Hittills har mitt tjat om att köpa lotter håvat in minst 3000 kr till klubben och ungefär lika mycket till skyttarna. Jag fick också en orkidé att ta hand om… hmmm, undrar hur länge den kommer överleva min behandling. Blir det kris, får den bo hos mamma  😉
 
Ikväll ska vi äta taco med min ”lilla” kontaktpojke. Gott gott! Jag hinner slänga mej på sängen en liten stund innan han kommer.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *