Tjyvarna skrämdes bort

Tjyvarna skrämdes bort

Grannen stoppade mej när jag var ute med Baileys. Tydligen höll jag på att få påhälsning av tjyvar igårkväll… hmmm, inte kul….
 
En bil parkerade slarvigt utanför en annan granne, det var då min närmaste granne såg dem. Bilen parkerade sen mellan mej och närmaste grannen och då hotade han dem med att ringa polisen. De kikade in genom våra fönster, men försvann kvickt när de hörde att polisen var på väg. Grannen hade noterat bilnummer och sånt, så en anmälan är gjord.
 
Konstigt ändå att Baileys inte hörde något. Killarna och jag låg och kollade på tv i min säng, jag har inte rummet åt vägen – utan åt allmänningen. Så vi har alltså inte hört något och kunde ha fått påhälsning medan vi var hemma… usch! Jag ställer alltid in bilen på natten, så det ser ju tomt ut. Men samtidigt har jag ungefär en miljon lampor på här inne (jag veeet, det är inte miljövänligt) så det lyser överallt och ser inte tomt ut.
 
Den här gången klarade vi oss iaf, skönt med uppmärksamma grannar. Tack L!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *