En bra dag!

En bra dag!

Gårdagen blev inte alls som vi hade planerat, men det blir det ju nästan aldrig…

Vi skulle storhandla, åka med skräp och en massa annat. Det var bara det att när Martin var ute med Baileys så halkade han och stöp i backen med skallen före. Så han kom in blodig i pannan och med ont i bröstkorgen. Så det var bara att plåstra om och lägga planerna på is. Martin tog det lugnt resten av dagen och jag lullade runt mest för att finnas i närheten om han skulle bli sämre.

När Junior skulle till träningen passade vi iaf på att ta hjälp av honom för att slänga skräp och sen åkte vi och handlade. Vi tog det lugnt och gick länge i affären, men fick iaf med oss allt och lite till hem igen. Under tiden hade vi bett Senior gå ut med Baileys och då halkade han och slog i svanskotan. Det är riktigt läskigt ute. En bekants gamla pappa halkade och bröt höften, illa! Så ta det lugnt!

Jag befarade det värsta när vi skulle sova, så det blev öronproppar direkt. Eftersom Martin hade så ont i bröstkorgen kunde han inte ligga på sidan och jag ville ju inte göra illa honom genom att knuffa på honom… så de där öronpropparna fick jobba istället. Å gott sov vi bägge två!

I morse var det tidigt uppgång. Vi skulle vara på Curves redan kl 9 och göra lite reklam för oss. Det var mycket folk och responsen helt ok. Klockan 12 var vi hemma igen och då mest för att trycka i oss varsin macka och byta om. För klockan 14 skulle vi vara hos min bror som firade 50 idag! Han är ju kock… så där fick vi mycket gott att äta  🙂

Vi var hemma igen vid 17 och jag satt en stund med mina bilder. Nu har jag kommit riktigt långt. Just nu håller jag på med bilderna runt jul -98. Så killarna är nu 4 och drygt 5 år gamla och det blir lite färre bilder vart efter. Man tar inte riktigt lika mycket ju äldre de blir lixom. Men jag har ändå fyllt drygt 40 sidor i bägge böckerna…

Vi har kopplat av tillsammans framför tv´n och tittat på Monty Pythons The Holy Gral. Så nu är vi uppdaterade tills vi ska se Spamalot om två veckor. Killarna har nu ett litet hum om vad de kan förvänta sej. Det ska bli riktigt kul!

Det har varit en lång dag med rikt innehåll. Dax att ha en date med John Blund och kudden tror jag minsann. Hoppas ni haft en minst lika bra dag som jag har haft!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *