Så kom den alltså…

Så kom den alltså…

Den vackra, men så hatade SNÖN! Nu har vi fått ca 20 cm så nu räcker det, tack tack.

I morse hade det kommit några centimeter, men inte mer än att vi kunde ta vår VV-promenad. Tillsammans med EN medlem gick vi 3km-slingan. Det var ganska lagom och riktigt skönt, men det snöade ymnigt på vägen. Baileys tycker det är kul i snön och skuttade glatt efter snöbollar som vi kastade åt honom. Men nu är det lagom, mer snö vill vi inte ha!

Efter promenaden hängde jag en tvätt, fixade lite till med mina fotoböcker och kollade skidorna på tv´n. Nu har jag kommit fram till år 2000, så det tar sej. De fotoalbum som jag nu är färdig med åker ner i källaren, det är bara en del av våra resor som behöver vara kvar uppe. Så skönt att få lite mer plats. Papper och album är riktiga dammsamlare, så jag vill minimera dem så mycket det går.

Martin mår ungefär som igår. Han sover dåligt och har ont, men gnäller förvånansvärt lite. Han tar det lugnt och gör saker i sin takt. Vi har inga direkta ”måsten” just nu, så vi tar det rätt lugnt allihopa. Jag hoppas han får sova lite mer i natt och att värken ska försvinna.

Just nu väntar vi på plogbilen, men den får vi väl som vanligt vänta ganska länge på… det brukar inte vara plogat hos oss förrän efter ett par dygn. Hoppas bara att Senior kommer ut när han ska till jobbet imorrn. Nu ska vi titta på den nya serien på ettan, Äkta Människor. Så får vi se om den är nåt att ha.

Ha en fin kväll everyhopa  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *