En härlig dag!

En härlig dag!

Idag har jag haft en riktigt härlig dag! Martin har varit på utbildning hela dagen, så jag har lullat omkring här på egen hand. Jag behöver vara ensam ibland, så är det bara. Men jag var inte ensam hela dagen, Junior har varit hemma och hjälpt mej en hel del.

När Martin åkte var Junior och tränade, då var jag och Baileys ute och gick och sen började jag röja i trädgården. När Junior kom hem hjälpte han mej att städa upp allt jag klippt bort från träd, buskar och växter. Vi tog ett rejält tag i trädgården tillsammans och fick ihop 4 stora säckar och en stor hög med ris bara på framsidan. Eftersom Junior gav mej så bra hjälp fick han bestämma maten, så det blev grillat och sallad. Vi fick ett bra snack medan vi åt, sånt gillar jag  🙂

Efter lunch skördade jag resten av rabarbern och tillsammans gjorde vi en paj. Medan den stod i ugnen började vi röja baksidan. Vi hann ganska mycket innan Juniors farmor och farfar kom hit för att fika med oss. Skönt att man äntligen kan umgås med dem igen, men det tog sisådär 10 år efter skilsmässan att få det att inte kännas krystat längre. Efter paj, kaffe, prat och uppvisande av motorcykel och körkort drog Junior iväg till Mandisen och jag bestämde att trädgårdsarbetet var klart för dagen.

Det var ungefär en timme kvar innan Martin skulle komma hem och den timmen ägnade jag i solstolen! Det var superskönt, men så retsamt; så fort jag drog av mej tröjan så gick solen i moln! Fräckt! När Martin meddelat vilket tåg han skulle komma med tog jag med mej Baileys och mötte honom. Det var så skönt ute att vi gick en omväg hem för att vara ute lite längre.

Nu har vi ätit räkor och rostat bröd, tittat på Gäster med Gester och bara haft mysigt. Nu blir det väl lite mer tv och sen tidigt i säng tror jag. Jag har ju varit ute hela dagen och är jättetrött! Imorrn tar vi resten av baksidan och kör iväg allt skräp, sen är hela trädgården höstfixad. Känns lite tråkigt, men skönt att ha det gjort.

Jag har haft en supermysig dag, hoppas det blir lika bra imorrn. Gonatt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *