En heldag med storsonen!

En heldag med storsonen!

Helgen gick alldeles för snabbt och det kan ju bero på att jag var på roligheter både fredag och lördag, så det var faktiskt väldigt skönt att mitt pass i Tingsrätten blev inställt idag. Alltså bestämde jag och Senior att vi skulle ha en heldag tillsammans och fixa en massa grejer.

Jag sov skitdåligt men kom på en jättebra företagsidé medan jag låg där och försökte sova. Berättade om min idé för Martin som höll med, så nu ska vi bara fundera vidare på appar, hemsidor och koncept. Så det där med att jag kommer att få det tråkigt som ”hemmafru” blir det nog inget av med… jag kommer att ha fullt upp som det ser ut nu. 30 dagar kvar…

Senior kom hit vid 8.30, då satt jag och jobbade för fullt. Jag hade lite att fixa med innan vi tog en sväng med hunden. Senior följde sen med på hundpromenaden alldeles frivilligt!!! Sen gick vi ner till centrum för att fixa med lite bankärenden och hämta malariatabletter. Banken gick bra, men med malariatabletterna gick det inte riktigt lika bra. Vi har fått en sort som inte går på högkostnadskortet och då blir det dyyyyrt, så nu måste vi ändra det. Det löser vi under veckan.

Väl hemma igen åt vi hämtmat från favo-stället, jag sallad och Senior kebabtallrik. Vi pysslade om hunden lite, satt i solen och åkte sedan förbi mina föräldrar i Tullinge innan vi drog iväg till Sätra för att besikta bilen. Vi var på bilprovningen lite för tidigt, men det gjorde inget. Det blev ett bra snack i bilen medan vi väntade och sen gick bilen igenom helt utan minsta anmärkning. Lika skönt varje gång!

Efter besiktningen åkte vi vidare till Ica Maxi där Senior hjälpte mej att storhandla. Alltid bra att ha några extra händer med sej som inte tappar saker och som klarar att ta lite tyngre grejer. När vi hade allt vi skulle gick vi vidare till Fästingambulansen som just parkerat utanför Maxi. Vi fick snabbt varsin spruta och är nu skyddade ytterligare fem år. Smidigt och bra!

Väl hemma igen packade vi upp, Senior fixade sin deklaration (jag gjorde mitt i helgen) och sen
kollapsade vi lite i soffan. Vi har hunnit massor och fått massor gjort! Ändå har vi inte varit ett dugg stressade, tvärtom faktiskt. Senior har inte varit sur eller vresig, när hans telefon ringt har han inte hoppat högt eller gått undan för att prata. Han har varit avslappnad, skrattat och faktiskt varit himla trevlig hela dagen. Så det går åt rätt håll! Igår lyckades han på egen hand sätta gränser mot en del personer som tidigare förpestat hans liv och han växte flera centimeter. Så nu hoppas jag att trenden håller i sej och att han verkligen tagit sej ur trasslet för gott den här gången.

När Senior åkte härifrån kollapsade jag i soffan med hunden och där låg vi tills Martin kom hem någon timme senare. Jag sov inte, men låg och halvslumrade. Martin fixar mat till oss nu medan jag sitter här, jag är superslut och kommer att häcka framför tv´n resten av kvällen. Å imorrn är det jobb igen, bara 10 arbetspass kvar…

Jag är sååå nöjd med dagen! Senior verkar må bra igen! Det kan ju nästan inte bli bättre än så  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *