En helt ok dag

En helt ok dag

Hittills har dagen varit helt ok, och nu är det väl inte mycket som kan gå snett…??? Snart är det dax för sängen.
 
Jobbet har varit helt ok, ganska mycket folk som handlade bra. Så det blev en liten slant, bra bra. Dessutom fick jag tillbaka skattepengarna, många sköna tusenlappar… 5 siffrigt  😉  De flyttades direkt över till sparkontot, för att finansiera vår Afrikaresa nästa år jul/nyår. Nu är det bara resten kvar… :-S
 
På lunchen hade jag date med min älskade sambo. Vännen kom med blommor, som han alltid gör den fjärde varje månad. Jag såg en ursöt tomte, som han också köpte åt mej. Jag har ju en liiiiten tomtesamling och var ju bara tvungen att ha även denna. Vi åkte åt varsitt håll, men skickade sms till varandra resten av dagen/eftermiddagen. Innan jag gick tillbaka till jobbet försökte jag få tag på en julklapp till Vännen, men jag hittar inget av det jag vill ha. Alla mina idéer hittills har gått åt skogen – så vi får se hur jag löser det.
 
Kom hem tidigare än jag räknat med, så skönt! Nu ska vi kolla på Hells Kitchen, innan sömnen tar vid. Hoppas vi får ytterligare en bra natt med Baileys, vi fick sova hela 7 timmar utan avbrott inatt. Det var länge sen!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *