Tror på människan igen!

Tror på människan igen!

Döm om min förvåning när jag får en inbetalning på 1700 kr häromdagen!
 
Ni som följt min blogg kommer kanske ihåg att en nära vän varit skyldig mej pengar under en lång tid. Allt började förra hösten, när jag hjälpte henne att städa ur hela hennes hus – annars skulle hon bli vräkt. Vi höll på i 60 timmar innan soc var nöjda och la ner sin anmälan. Då var jag till IKEA och handla åt henne och hon blev i slutändan skyldig 2746 kr som hon ville ha ett par månader på sej att betala av.
 
Självklart sa jag ja! Jag fick först 500 kr och efter lite tjat 600 till och sen var det stopp. Jag fick inte tag i henne och jag blev mer och mer frustrerad – jag behövde ju pengarna när allt gick sönder här hemma. Den 25:e varje månad har jag skickat mail till henne att jag vill ha mina pengar och i måndags satt de där på kontot! Jag blev så glad. Det var inte så mycket pengarna, utan att jag kände mej utnyttjad.
 
Det tog iofs nästan ett år, men pengar är tillbaka och jag kan återigen tro på människor. En stor tyngd har lyfts från mina axlar och klumpen i magen är borta. Kanske dax att köpa en lott???
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *