En himla bra helg!

En himla bra helg!

Man ser att det varit en bra helg när högen med utlästa tidningar vuxit rejält. Jag har oftast en hög (som är ganska hög) med tidningar som ska läsas när det finns tid. Den högen ligger brevid min säng och ökar konstant. När tidningarna är genomgångna får Martins mamma dem, återvinning at it´s best lixom  🙂

Den här helgen har jag lyckats läsa igenom alla tidningar jag fått senaste 4-5 veckorna. Sen har jag ett gäng ännu äldre, men de ligger på ett annat ställe. Jag har dessutom nästan läst klart Babbens bok också! Det är så härligt att ha tid att göra just sånt. Ligga på soffan eller sitta i solen med en kopp te och läsa. Jag har faktiskt inte ens behövt sova middag på säkert två veckor! Alltså mår jag riktigt bra och är nog så utvilad man kan vara när man är jag.

Idag står det provtagning på agendan. Jag ska upp till vårdcentralen och lämna prover inför operationen och gör ett EKG. Men jag vet inte om man kan göra EKG på vår VC eller om jag måste åka till Södertälje. Så det ska jag ta reda på. Sen ska vi storhandla och fixa lite här hemma innan jobbet. 

Vågen visade två hekto ner, alltid nåt och bättre än två hekto upp… Det känns som det kommer att bli en bra vecka. Flera spännande beslut väntas och jag hoppas att allt vi väntar besked om ska vara positivt. Fler och fler tackar ja till Skytteklubbens invigning. Nu har vi snart fått ihop gänget som ska skjuta tävling och där ingår bla Nina Söderquist från Spamalot och Fredrik Birging från TV3. Kul kul!

Pusslet börjar ta form, alla mina pussel faktiskt. Det känns väldigt bra!

Ha en fin vecka allesammans, det är mars = första vårmånaden!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *