En kväll i simhallen

En kväll i simhallen

Junior har pratat om att sluta simma, bla pga en konflikt med en ny tränare. Nu hade han gått med på att prata med en av de andra tränarna för att se om de kunde komma överrens om någon form av fortsättning.
 
Klockan 17.00 var vi på badet och pratade med tränare M. Efter ungefär en timmes snack kom de överrens om att han ska gå ner en grupp och se om han kan hitta glädjen i att simma igen. Han gick också med på att anmäla sej till tävlingar i Eskilstuna om några veckor – men vägrar simma tävlingarna nu i helgen. Fine!
 
När vi pratat klart, bytte han om för att testa att simma i den lägre gruppen. Dagen till ära var den ordinarie tränare borta och hans favvo-tränare var där istället. Så himla bra! Jag satt kvar under hela passet och jag riktigt såg hur han trivdes i vattnet. Han skrattade och skämtade och såg ut att må riktigt bra. Härligt!
 
Så nu har vi kollat vilka pass han ska simma både i veckorna och på den där tävlingen. Han har kvittrat och låtit nästan som vanligt. Hoppas det håller i sej och att han hittar den där gnistan igen. Jag håller iaf tummarna!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *