En lång dag igår…

En lång dag igår…

Vi åkte hemifrån vid 8 igår och kom hem 20.30. Det blev en väldigt lång dag och jag var sååå trött när jag kom hem.
 
På jobbet var det helt ok, för att vara Kungsgatan alltså. Vi hade ganska många som kom och de handlade en hel del, så vi tjänade helt ok. Det var bra, vi har haft några ganska dåliga försäljningsdagar. Men nu hade ju folk fått lön och kunde shoppa loss.
 
Vi skyndade oss att bli färdiga och kunde åka från jobbet en hel timma innan vi brukar. Allt för att hinna till skyttebanan så tidigt som möjligt. När vi kom dit ställde sej Vännen vid grillen och jag sålde lotter tillsammans med Senior. Junior rensade jordgubbar… han hade nog bästa uppgiften?
 
Det var 50 personer som avslutade ett veckolångt läger som skulle ha sin sista dag med avslutningsmiddag på klubben. Allt gick bra, maten smakade gott och folk åt så nästan allt tog slut. Senior sålde ett hundratal lotter, så nu har vi ”bara” 350 kvar…
 
När vi kom hem hade de framkallade bidlerna från Polen kommit. Så jag placerade mej i soffan med alla tillbehör och började klistra in bilderna i ett album. Jag älskar att göra fina album med kvitton, bilder och andra minnessaker. Samtidigt tittade vi på filmen ”Kung Fu Panda”. Den var ganska skoj, med en massa sensmoral.
 
Sen sov vi hur gott som helst och vaknade inte förrän 9.15. Idag ska det bli städa av!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *