Skulle varit i Norrköping nu…

Skulle varit i Norrköping nu…

Idag började Kristdemokrateras Riksting i Norrköping. Årets höjdpunkt är vanligtvis riksmötet om/när man är politiskt intresserad och dessutom aktiv. Men i år är jag inte med…
 
För att komma till Rikstinget ska man vara nominerad som ombud eller ersättare. Man kan förståss åka dit som deltagare också, men då får man betala kalaset själv och det har iaf inte jag råd med. I år är det inga motioner som ska behandlas och då är det svårare för mej att komma med som ombud. Det är oftast bara de namnkunnigaste som får åka såna år, även om jag blivit nominerad då också.
 
Nästa år är det motionsbehandling och jag har redan en hel drös med idéer. Så jag hoppas att man ska nominera mej då och isf tar jag förståss med hela familjen. Vännen har aldrig varit med om en sån tillställning och är väldigt nyfiken att se mej i en talarstol.
 
Jag har åkt varje år de senaste 7-8 åren och det är alltid lika givande och skoj. Den här gången är det lite dubbla känslor att man inte är med; jag missar debatten och intressanta föreläsningar. Det ätr synd om tråkigt – samtidigt så vill jag inte lämna Vännen, allt är ju fortfarande nytt på hemmaplan – så det är helt ok att stanna hemma i år.
 
Men nästa år… Då åker vi allihopa – hoppas jag!!!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *