En natt kvar hemma

En natt kvar hemma

Idag är en fixar-dag. Imorrn är sista arbetsdagen. Sen: SEMESTER!!!!

Det konstiga är att det har känts som semester sen ungarna slutade skolan för en månad sedan. Det var ju en himla massa pluggandes och strulandes under våren och då särskilt i maj. När killarna slutade kändes det som den totala befrielsen. När Junior några dagar senare åkte till Spanien och Senior hängde hos mormor, då var det som att gå på semester trots att vi fortfarande jobbade 3 dagar i veckan. Men så jobbar vi ju mestadels på eftermiddagar och kvällar, dagen är fri och då känner man sej ledig.

Grabbarna åker med sin pappa på en kort semestertripp imorrn. Deras grejer är i stort sett packade. Bara några smågrejer som ska ner. Så nu är det våra Ölands-grejer som ska fixas. Vi ska strax åka och handla, måndagar på Ica Maxi är bra = många röda prislappar 🙂 Kött, ris, pasta och lite annat köper vi här hemma, sånt är dyrt på Öland. Jag vet att man borde stötta de lokala företagen, men vi har helt enkelt inte råd. Vi handlar det vi kan här hemma och fyller på med dagligvaror där nere. Vi är ensamma i bilen ner, så vi kan ta med oss massa grejer.

Martin och Senior ska klippa sej och Senior ska jobba några timmar. Jag ser en skinande sol, så den ska jag nog försöka ha en date med. Ikväll är det lite som sista natten med gänget, vi träffar grabbarna igen tidigast på söndag. Så det blir till att grilla ikväll och umgås så mycket vi kan. Min första semester i mitt paradis, utan barn – hur ska det gå till?!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *