En sån dag idag…

En sån dag idag…

Det är väderomslag igen och kroppen värker. Jag är trött och har inte lust med något alls. Just idag skulle jag haft lite tid att sitta i solen, läst ikapp en massa papper och ladda lite energi. Men precis just då väljer solen att gå i moln och det är bara 10 grader ”varmt” ute. Det är alltså snart juni och jag har fortfarande strumpbyxor på mej när jag är ute! Nåt är fel!

Hundpromenaden får vänat en stund i hopp om att det ska bli lite varmare. Baileys sover ändå gott, så det är ingen brådska. Jag ska sätta mej och jobba ikapp lite, planera inför nästa helg i Varberg och fixa lite här hemma.

Jag har insett att huset behöver målas om lite snabbare än jag tidigare tyckt. Mina händer håller inte längre för att göra det själv, så jag måste hitta någon som kan göra det åt mej. Så just nu efterlyser jag målarfirmor som gör ett bra jobb, är trevliga och har rimliga priser. Får vi se hur lätt det blir att hitta en sån… å då måste jag bestämma om jag ska ha kvar färgen på huset som nu är vitt nertill och rött upptill, eller om det ska bli helt rött. Det jag däremot ska fixa själv är att skrapa ett fönster och måla det, det klarar jag nog.

Det har trasslat till sej lite med Seniors flytt också… hyresgästen som bor där nu verkar inte vilja flytta ut. Vi hade hoppas på inflytt under helgen, han har iofs egentligen inte tillträde förrän på måndag. Men den nuvarande hyresgästen har öht inte ens börjat packa… idag får vi veta mer. Blir det avhysning kommer han inte in förrän i mitten på nästa vecka. Lite surt nu när han ser fram emot en flytt, men men…

Humöret och kroppen är alltså inte på topp, men det är så det är i mitt liv. Det får bli lite som det blir idag. Jag har bara ett enda måste och det är att hunden ska ut, det fixar jag!

Ha en fin dag everyhopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *