En vecka kvar av semestern

En vecka kvar av semestern

Så var det söndag igen och bara en vecka kvar av semestern. Hittills har vi haft hela 2,5 dag med sol, på två veckor… jättekul… INTE! Jag kan inte påstå att jag har någon större semesterfeeling och har inte det minsta emot att börja jobba igen.

Men veckan som kommer händer det lite roliga saker iaf. Martins bror I med fru K och son M kommer hit någongång i eftermiddag/kväll. De åkte från Polen via Tyskland igår och hamnade i Köpenhamn för att fortsätta därifrån idag. I har varit i Sverige förut, men inte de andra – så det ska bli skoj att visa dem Öland. Men då är man ju genast lite väderberoende igen…

Som det ser ut så ska vi få bäst väder på tisdag och det passar bra, för då är det marknad här i Löttorp. Måndagen får nog bli en sightseeing-dag med gocart och Byxelkrok. Tisdag blir alltså marknad och eventuellt en shoppingtur till Borgholm. Och på onsdag hoppas vi få en solig dag på stranden… jaja, hoppas kan man ju alltid.

Fläkten i bilen har gått sönder så vi måste dessutom planera hemresan lite mer noggrant. Vi kan därför inte köra när det regnar för mycket eftersom hela bilen immar igen eller när det är för varmt för då kommer Baileys få panik. Så det ska vara sådär lagom gråtråkigt som det varit nästan hela vår semester och det verkar som att torsdagen blir sån. Men vi får se dag för dag.

Idag ska vi bara pyssla runt här hemma i väntan på besöket. Å imorrn kommer mina föräldrar hit. Ska bli skoj att träffa alla igen 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *