Ett väldigt stort hjärta

Ett väldigt stort hjärta

Jag går på världens bästa gym! Det drivs av världens bästa Sussie! Hon är nämligen inte bara gymägare, hon har världens största hjärta också!

Curves är ett tjejgym som finns på flera olika platser i Sverige. Det handlar om cirkelträning, styrketräning, men man står inte och lyfter vikter eller så. Här står 8-10 maskiner i en cirkel, ett pass tar 30 min och då har man gått igenom hela kroppen. Så himla smidigt, snabbt och effektivt!

Här finns inga speglar och ingen prestige. Vi som tränar är mellan 15 och 90 typ, alla former och nationaliteter. Inga flashiga träningskläder eller brudar som står och tar selfies, här tränas det både i vanliga träningskläder och gamla mysbyxor. En plats där man faktiskt kan vara sej själv en stund 🙂

 

 
Sussie som äger Curves i Tumba är en god vän och duktig företagare. Hennes stora hjärta räcker till många och det är ofta olika insamlingsprojekt på gång uppe på klubben. Det ar varit matkassar till behövande familjer, auktioner till Bröstcancerfonden och en massa annat. Just nu samlar hon in hygienprodukter till Kvinnojouren här i Botkyrka. Kolla på filmen så ser ni hur mycket hon redan fått ihop och då är hon bara halvvägs. Insamlingen håller på hela mars.

Jag tränar 2-3 ggr i veckan, bor ni i närheten får ni gärna hänga på nån gång. Vill ni hjälpa Sussie med insamlingen så kan ni åka dit utan att vara medlem. Alla bidrag är välkomna! Sussie hjälper många människor både i sitt jobb och i sin vardag. Nu hjälper vi henne att hjälpa tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *