För 17 år sen

För 17 år sen

Idag för 17 år sedan gick jag mitt sista (?) luciatåg. Då var jag i åttonde månaden och stor som ett hus! Junior föddes några veckor senare  🙂

Vi var ett gäng som i flera år åkte runt hela luciadagen och sjöng på olika företag. Det var tidig uppgång, redan vid 6 skulle vi vara på första stället. Sen rullade det på i ett, hela dagen och den sista var ofta någon julfest vi 9-10 på kvällen. Vi kunde vara på 10-12 olika ställen och tjänade grymt med pengar!

Jag älskar julsånger och julmusik, så jag älskade de här dagarna. Visst var det jobbigt och rösten tog stryk, men det var så otroligt kul! Oftast var vi 4-5 tjejer och 2-3 killar. En av de killarna har just nu en av de större rollerna på Göta Lejon  🙂

Ett mysigt minne som jag bevarar i mitt hjärta för all framtid.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *