Vad önskar jag mej?

Vad önskar jag mej?

Så här innan jul får man ju fråga: vad önskar du dej? Å jag ser ut som en fågelholk och vet inte vad jag ska svara. Jag önskar mej lixom inget särskilt… men nu när jag låg i badet kom jag på en sak som jag faktiskt skulle behöva: en fotbehandling! Jag har som en liten knöl under främre trampdynan som jag försöker få bukt med själv, men jag lyckas inte riktigt. Det önskar jag mej!

Sen är det klart att en miljon i hundralappar skulle sitta fint. Ett nytt badrum… städerska en gång i veckan… en make-over… en solsemester… jo, jag hittar ju massor jag vill ha! Men de där mer rimliga grejerna har jag redan, finns inget mer av rimliga proportioner som jag önskar mej. Så min lilla familj har problem  🙂

Ska bli spännande att se hur de löser det.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *