FRA – Ja eller nej?

FRA – Ja eller nej?

Skulle jag få rösta om FRA idag, så skulle jag förmodligen rösta JA. Inte helt säkert eftersom jag inte är helt insatt i frågan, men troligtvis. Jag vill igentligen inte ha något kontrollsverige, men detta känns ändå nädvändigt på något sätt.
 
Vännen är född i Polen och livrädd för att det ska bli som det var där för en tid sedan. Då man läste ALL privat post och lyssnade av telefonsamtal osv. Ändå är han inte heller helt säker på hur han ska ställa sej till förslaget.
 
Jag tror att jag hellre tar ett kontrollsamhälle än riskerar olika former av attacker. Samtidgt undrar jag hur man ska kunna kotrollera allt? Man skriver ju inte i ett mail att man ska bomba amerikanska ambassaden precis… så HUR ska den där kontrollen igentligen fungera?
 
Jag har inget att dölja, mej gör det inget om man läser mina tramsmail till vänner och bekanta. Lyssna gärna av min telefon, det enda som hörs är när jag stämmer av med man och barn hur dagen ser ut. Har man nåt att dölja kommer man förmodligen ändå på en väg att förmedla sej… så jag vet inte… ja eller nej???
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *