Fotboll med dipp

Fotboll med dipp

Idag är jag ledig och har inte en enda grej inbokad. Klart det finns grejer att göra ändå, men då kan man göra dem i sin egen takt. Så skönt!
 
Vännen åkte till jobbet strax efter 7 imorse, vi andra snusade gott i våra sängar. Senior kom in och la sej i Vännens säng och somnade om där tillsammans med Baileys. Vi vaknade helt och hållet strax innan 9, inte Baileys förståss – han är en riktig sjusovare  😉   Junior sov någon halvtimma till.
 
Medan jag låg i badet såg Senior sin chans och åkte till mormor. Vännen får väl hämta honom där när han åker hem, jag har ingen bil. Om han vill bli hämtad dvs… han kanske stannar över natten. Han får göra som han vill.
 
Vad ska man hitta på idag då? Jag ska börja packa, vi åker ju till Polen på fredag. Sen ska jag väl städa lite också… och ta en sväng med hunden. Kanske skulle handla lite dipp-grönsaker till fotbollen ikväll? Det är bättre än chips och annat äckligt och det är ju så gott. Att dippa färsk blomkol, morötter, champinjoner mm i en god vitlöksdipp eller tacocipp är så läckert. Det gillar ungarna också tack o lov. Så istället för Seniors chipspåse blir det numera dipp som ju är mycket bättre.
 
Så får det bli!
Lite pyssel och sen fotboll med dipp!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *