Från och med idag!

Från och med idag!

Helgen har gått i ett! Det började med trassel och mängder att göra i fredags, fortsatte med bilinköp i lördags och avslutades med biltvätt av gamla bilen igår. Alla våra Blocket-sökningar är lösta; matbord x2, plus skrivbord till Junior har vi fixat. Vårt gamla matbord är sålt, vitrinskåpet står hos mamma och hoppas på att bli sålt. Så visst har allt blivit väldigt bra, men vi har missat mycket av det fina vädret.

Så från och med idag ska vi ta vara på sommaren, vädret och oss själva. Från om med den här veckan är vi lediga på dagtid nästan alla dagar och jobbar bara från ca kl 15.00. Efter midsommar har vi det riktigt lyxigt, då jobbar vi 3 kvällar och är lediga 4 hela dagar i veckan, fram till vår semester. Men det kommer att kännas i plånboken förstås… vi sparar duktig resten av året, så det ska nog gå.

Från och med idag ska vi ta hundpromenaderna tillsammans, (mitt ben känns helt ok nu) och skriva upp allt vi äter. Jag har 1,7 kilo till mitt första mål, då ska jag få gå och ta en massage har Martin lovat. Jag klarar det nog inte innan midsommar, men man vet aldrig…

Sommarens projekt är att tapetsera om killarnas rum, måla köket och gräva upp ute där vi hade läckage i grunden. Seniors rum har vi så smått satt igång med, det är litet och går fort. Junior håller på att packa ihop sitt och river tapet samtidigt. Det kommer också att gå rätt fort tror jag. Så nu vet vi vad vi ska hitta på de regniga dagarna  🙂

Men först och främst ska vi njuta av sommaren, av solen och härliga sommarkvällar. Det känns som att detta kommer att bli en riktigt bra sommar för oss alla. Jag har världens finaste familj, ett fint hem att trivas i och numera en ny bil som jag kan lita på – det kan faktiskt inte bli mycket bättre!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *