Funderar lite…

Funderar lite…

Martin är ute med Baileys och jag sitter här nyduschad och funderar på vart och med vad jag ska börja. Jag måste ta en tur till apoteket, högkostnadskortet går ut imorrn och vi behöver fylla på en del mediciner. Dessutom behöver jag städa av lite… imorrn ska vi ju bli fotograferade och det blir säkert i vardagsrummet eller köket. Så där ska vi väl snygga till lite.

Å när jag tänker på städning får jag inte längre panik. Förr var städning något nödvändigt ont och jag visste inte vart jag skulle börja. Hela hemmet var rörigt. Så är det inte längre  🙂

Tänk så mycket vi gjort under året och vilken otrolig skillnad det är! Mycket av grejerna är borta, alla rummen är uppfräschade och allt är väldigt lättstädat. Röra ger stress, det har undersökningar visat. Å trivs man inte i sitt hem kan stressen bli sjuklig. Under året har vi skapat ett hem som vi verkligen trivs i och som numera är väldigt lättstädat. 

Så idag får det bli att plocka av det som ligger framme, dra ett varv med dammsugaren och eventuellt torka golven. Det borde inte ta mer än nån timme att få allt ok. Sånt som tog flera dagar förut och jag blev ändå aldrig klar…

När badrummet blir renoverat till våren kommer allt att vara perfekt! Å då menar jag inte ”heminredningsperfekt” utan bara ett ”heltvanligthemperfekt”   🙂

Jag trivs verkligen hemma och det känns otroligt skönt att äntligen kunna säga det efter att ha bott här i 18 år!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.