Fy fasen för linskonton!

Fy fasen för linskonton!

När Junior fick sina linser var jag tvungen att fixa ett ”linskonto” hos Ikanobanken. Butiken skulle skicka in mitt medgivande till autogiro och sonen skulle på det sättet få obgränsat med hjälp om han behövde.
 
I slutet av oktober får jag ett inbetalningskort, som jag självklart ifrågasätter; jag ska ju betala via autogiro… Så jag försöker ringa, kommer inte fram och man kan inte lämna meddelande. Allt är sån där automatisk skit, där man ska trycka sej fram och fixa allt själv. Det kunde ju inte jag, jag hade ju en fråga!
 
Så jag letade fram en mailadress till kundtjänst och skicar iväg ett mail där jag ber dem ringa upp mej. Detta gör jag 31/10 kl 19.00, jag har fortfarande inte hört något…
 
Idag får jag ett kravbrev från Ikano med påminnelseavgift mm, då blir jag förbannad! Jag ringer till Ikano igen, får inget svar… ringer igen och kmmer till slut fram till ett kundtjänst där man får prata med en riktigt person. Hon säger att det inte kommit något medgivande om autogiro och att jag nu blir skyldigt mer och mer för varje dag. tack för den! Va f-n, jag har ju försökt ta reda på vad som hänt och ingen vill ju hjälpa mej! ”Betala si och så, innan den och den dagen, så stryker vi skulden”…
 
Jaha, nu ringer jag till butiken och är ARG! Den som svarar ska leta reda på alla papper och ringa mej igen. Hon föreslår att hon ska skicka ett nytt medgivande till mej, som jag själv kan skicka till Ikano. Javisst, kan jag det – men jag tänker inte betala den påminnelseavgift som de lagt på mej! Hon måste då kolla i lite papper och se vart felet ligger… visst säger jag. Ring mej innan kl 15.00, då åker jag och jobbar!
 
Så nu är det bara att vänta. Ringer hon inte upp vet jag inte vad jag gör! Till saken hör nämligen att jag var tveksam till det där linskontot från början, jag gillar inte sånt. Jag vill betala mina grejer direkt och få dem ur världen. Sån är jag!
 
Håll nu tummarna för att allt löser sej, jag är arg som ett bi!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *