Strulet löste sej

Strulet löste sej

Allt löste sej iaf igår… till slut! Autogirot ska börja fungera efter att jag skrivit på nya papper och det kommer inte att bli några straffavgifter eller inkassokrav. Tack o lov! Det värsta som kan hända en ensamstående förälder är väl att hamna hos kronofogde – då kan ju vad som helst hända…
 
Så nu kan jag lägga det bakom mej.
 
Idag snöar det och jag har fortfarande inte fått in bilen i garaget. Måste fixa det idag, borde väl byta till vinterdäck också…? Junior har glömt sina gympakläder, så jag ska halka mej bort till skolan lite senare med dem. Baileys sover fortfarande, hans blåsa sprängs väl snart. Jag ska ställa mej i duschen och hoppas jag hinner duscha färdigt innan han upptäcker hur kissnödig han är… vi får väl se om det funkar.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *