Fy för nian :-(

Fy för nian :-(

Jag gillade inte skolan, så jag var inte där så mycket – enkelt va? I sjuan och åttan gick jag mest på musiken och svenskan, det andra fick lixom va. Sen insåg jag att jag nog måste ha betyg för att kunna göra något på gymnasiet, så i nian pluggade jag… nåja… jag var iaf där…
 
Jag hade inga vidare betyg men kom in där jag ville och fick iaf en utbildning. Jag har alltså en titel: Turistinformatör. Den titeln har jag aldrig använt…
 
KLart man vill att ungarna ska få den bästa möjligheten att komma dit de vill när det gäller utbildning och jobb. DÄRFÖR pushar jag mina ungar till bra betyg. Dessutom har jag smarta ungar (det tycker väl alla förädrar?) och gillar inte att det slösar bort eller latar sej i skolan när jag vet att de har ganska enkelt för sej.
 
Men efter att ha suttit med Seniors engelska x antal timmar nu, så inser jag varför jag inte var i skolan mer – det är verkligen inte kul! Jag är såååå glad att jag inte behöver gå i skolan igen, samtidigt som jag förundras över hur mycket ungarna kan och hur mycket jag själv lär mej när jag läser igenom deras arbeten. 
 
En stor del av Seniors arbete är klart nu, det enklaste är kvar – tack o lov! För detta var verkligen inte lätt! När han kommer tillbaka till skolan ska han bara redovisa det han gjort och sen ligger han i fas med planeringen igen. Så skönt! Ikväll väntar en liten belöning hos mormor  🙂
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *