Fy va äckligt!

Fy va äckligt!

Jag och Junior gick ner till centrum nyss. På vägen måste man gå genom  pendeltågsstationen och innan den en liten bro. På den bron går en kille i 25-årsåldern med sin hund, en unghund… kanske 10-11 månader och av någon slags pittbull-sort. Hunden sätter sej mitt på bron och lägger en halvkladdig, ganska stor hög. Han får knappt göra klart utan blir dragen därifrån.
 
Jag säger till Junior ”Nu ska vi se om han tar upp det…” Vilket han förståss inte gör. En tant påpekar detta för honom, men han fortsätter bara gå – jag hör inte vad han svarar. Själv letar jag febrilt i fickorna efter en bajspåse att ge honom, men hittar ingen tyvärr. Däremot ropar jag till honom att jag hoppas det är han som trampar i skiten när han gå tillbaka… han reagerar inte…
 
Fyyy va jag tycker illa om såna människor! Den stackars hunden har en skitstövel till husse, han borde inte ens ha hund! Åååå om jag bara hade haft en påse till hands, men jag använde den sista när jag tog upp efter min egen älskling – hundägare som jag är  😉
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *