Tycka-om-dag

Tycka-om-dag

Idag har jag en sån där dag när jag tänker lite extra på alla dem som jag tycker om och är så otroligt tacksam över att jag träffat dem. Några finns här på bloggen, ni vet vilka ni är och några finns i mitt vardagliga liv, ni vet också vilka ni är.
 
Jag har M, M, A och Å som betyder mycket i mitt vardagsliv. Självklart Vännen, barnen, våra föräldrar och Baileys. Min underbara Kusin Beccy som finns här på bloggen och J som jag träffar på badet när Junior tränar. Alla extraungar som jag älskar som mina egna, som flyttar runt i världen. På olika bloggar finns A, Å, N, K, S, O, G och flera andra som jag hoppar in hos dagligen och försöker säga hej till.
 
Några nämnda men ingen är glömd kanske man kan säga. Ni förgyller mitt liv, jag hoppas verkligen ni känner det och att jag ger er tillräckligt med uppskattning så ni förstår det. Love You!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *