Han klarade pappa-testet!

Han klarade pappa-testet!

Äntligen är jag hemma igen, bara ett dygns bortavaro – men det räckte den här gången. Helgen var iaf givande för min del, jag fick en hel del matnyttigt med mej hem.
 
När jag kom hem stod Vännen med dammsugaren i högsta hugg, det var en ovanlig syn… det brukar vara jag som dammsuger, så det var en väldigt trevlig syn  😉
 
Barnen var hos sin farfar på kalas, så vi hann iaf säga hej ordentligt innan Baileys ville ut och barnen kom hem igen. Sen var det alltså bara att rasta hunden och prata med barnen. De godkände Vännens insats i helgen, de gav honom tom mvg. Så nu kan jag åka på hur många konferenser som helst, han fixar ju detta med hem, barn (läxläsning) och hund hur bra som helst.
 
Jag smiter nog en vecka eller nåt… Kanarieöarna skulle sitta fint   😉
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *